tIng tOng

tIng tOng

Wednesday, January 27, 2016

MontEroSsO cAfe Kuala Terengganu

Assalamu’alaikum u olssssss

Mesti tertanya2 kan..apa eh lagi tempat best dekat kuala Terengganu nihhhhh…
entry kali ni I olssss nak bawak kome2 terjah dekat monterosso cafe..kat maneeee ittewww???skang sume ada waze kan?..waze je u ols..haha..actually cafe ni dekat dengan istana maziah..and korang leh stalk ig café ni..monterosso.trengganu..cakes diorg sedappppppp sangat lahh..esp brownies and butterscotch..chicken pie,pavlova pun sedappppppp....nanges kalau ingat..okay over..

jom check it out tempat ni yeowwwww


kasik hipster lah sikit kan..


the new taste of chocolate..choc coconut cake





nampak pun rasa nak nanges kan?haha



brownies die..sedappp..tryyyy kayhhh!


nak cakap sedap sangat tapi malu kew tuuuu??haha





chicken pie..sedapppp






pavlova sedaaappppp



member sorang ni suke sangat green tea kat siniii

















butterscotch yg sedap giler nak matiii









with my gfs

so korang leh la jadikan tempat ni nak lepak2 ngan kengkawan or nak dating ke?hehe..
diorg tak jual 1 bijik kek tau..jual slicessss jewww...jangan cakap hakak tak payunggg...hehe..sampai jumpe di entry berikutnyeeeeee...bye2


No comments:

Post a Comment