tIng tOng

tIng tOng

Friday, January 29, 2016

Bukit Tinggi Pahang

Assalamu'alaikum wbt

korang dah penah pegi bukit tinggi??haaaaa...kalau dah penah..moh lerr saling bertukar sharing is caring ittewwwww....hehe

so aku,adik dan cousin aku afi decide utk pegi ke bukit tggi ni..1 day trip (besut--->bukit tinggi)..so pegi pagi2 lah kan..sblm subuh..so Subuh kat otw ke sanaaaa...so bertolak lebih kurang pukul 6pagi..sampai dalam pukul 10 gitu lah lebih korang..

untuk org2 macam aku yg giler bergambar ni..tempat camni mmg sesuaiiii sangat lah utk datang..haha..so masa sampai je..mata aku cam boolaaatttt gile tgk view cantik menawan ala2 pegi Perancis ni kan..ngeeeeeee..



entrance masuk..budak2 rm7 kalau tak salah..dah bayar..free masuk colmar tropicale,botanical garden,dan japanese village

botanical garden


























































































sewa kimono rm20..leh gune dalam 10 minit..tp masa pegi tu tak ramai org..so lama laa pakainya..sakan bergambar,,nak tggu pegi Japan bebetul tatau bile lagi kan..amik feel dulu lahhhh..

makanan kat dalam ni mmg mahey lah..so we ols prefer makan kat luar..so lepas habis bergambar sakan,balikk dan makan otw balik tuuuu...

okay lah itu sajeeee entry kali ni..

salam sayang..ana basya

No comments:

Post a Comment