tIng tOng

tIng tOng

Wednesday, January 27, 2016

bukit panorama kuala terengganu


assalamu'alaikum wbt

ape azam korang tahun ni?ada tak nak hidup gaya sihat?so macam nak jogging2 di taman rekreasi gittewww???haha

anda2 yg berada di kuala terengganu..kalau nak semangat sikit utk bersenam..boleh lah ke bukit panorama..bukit dia landai je..tak macam bukit besar..and ramai sangat org..meriahhhhhhhhh...

so kalau kome2 yg suke beriadah di tempat yg ramai org ni..boleh la check it outtttttt di siniii..





























kenapa korang berkerut je dahi tgk gambar2 i olsss??tade gambar jogging??yelerrr..dah jogging 3 minit..baru nak kuar hendepon..dah habes berlari..hahaha...

anyway..kat puncak panorama ni..ada restoran tauuuu..so petang dia dah bukak daahhh..tp malam lagi cantek arhh tempat ni..nak tgk tak acaner rupenyeee kat atas sana?moh ler kiterr









view dari restoran ni..cun kan??hehe




so kalau kome2 yg nak buat ala2 candle light dinner..boleh la ke sini..n yg pntg..yg part beriadah ittewwwww...jaga kesihatan yer kengkawan..

sekian entry ini..xoxo


No comments:

Post a Comment