tIng tOng

tIng tOng

Wednesday, January 27, 2016

pallet cafe kuala terengganu

Assalamu’alaikum wbt

Cik ana basya suke sangat lelayan live band tau..so I ols selalu berangan dapat makan sambil2 dengar live band..mana nak dapat kat kuala ganung u ols?haih,,,sedih je kan warga Terengganu ni..yeke sedih??tak pong..sbb sini pun UP je u ols..dengan cafe2 hipster,,dan café kali ni ada live band okayyyyy..kat maneeee tewwwwwww..

The Pallet Café..








area airport..so kalau korang yg suke waze je ni..sile lah waze balai bomba lapangan terbang sultan Mahmud,,sbb the pallet café takde lagi dalam waze ni..the pallet café ni sebelah balai bomba tu saje…bukak pukul 6ptg sampai pukul 12 kalau tak salah..

So apa yg I ols nak suggest kome2 makan kat sini?try la grilled chicken diaaaaaaaaaa…and brownies plzzzzzz…n sile lah snap gambar bebanyak cam I ols kat sini..haha..masa 1st time pegi,,barulah tau live band baru start pukul 10malam ke atas,,berduka cita sekejap..tp lepas tu..kitorang yg berlive band kat situ..hahahahahha

Jom check it out n lelayannnssssss gambar I olsssss..







unik kan?






maafkan gambar gile bergambar ini..haha
















jauhhhh..terbawa lukisan hatimuuuuu..hehe..kasik chance la brooo









sedappppppppp sgttttttttt...=)























sekian sahaja entry ini..jaga diri..jaga hati..=P

salam sayang..ana basya

No comments:

Post a Comment