tIng tOng

tIng tOng

Wednesday, January 27, 2016

Qawa coffee and sandwich kuala terengganu

Assalamu’alaikum sume kome2..

Apa khabar kome2 sumeeeee..sihat ke idokkkkkkkkk??hehe..harap2 sume sihat walafiat..so takde la busy sangat spital kitewww tuuu..hehe..

entry ni nak terjah mana pulak cik ana basya?kita hapdate qawa coffee and sandwich nak tak?tanak?tanakk sudeyhh..pegi lahhhhh page org len..page ni banyokkkk pasal makanan jeee nimmm..haha…

Qawa coffee and sandwich..dekat mana kedai nye?cam biasa lahhhh..waze plz..hehe..depan je dengan rahsia kitchen..tiap hari je bukak..pukul 9pagi sampai 12.30 malam…tp hari khamis dan sabtu dari pukul 9pagi sampai 2pagi..dan hari jumaat start pukul 4ptg sampai 2 pagi..dan macam biasa..pukul 7-8malam tutup kejap utk solat..jgn cakap hakak tak habaq maiiii yerrr..


menarik je kan kalau nak singgah kan?bila la agaknye nak bukak kat rooftop tu?hakak nak g wat konsert simple plan ni

So apeeee nye best beno sampai nak hapdate belog bagai nihhh..haaaaa..satuuuuuu..sedap benoooooooooooo teaaaa dieeeeee…haih..lepaih tuhhh..utk student ada diskaunnnnn..banyak mana?sile tanye deme2..sbb kite udoh kojee..make teman idok ler nanya..adeee ler teman baca itu aghi,,tapi idok leeee teman ingat,,maaaaaappppp…
Pastu tema café ini..macam menarik sesangattt,,apa yg menarik..moh le kiter tengokkkkk


Visit ig diorg utk info2 semasa..

qawa.coffee


usaha tangga kejayaan..tangga menuju ke cafe atas

















moist choc cake yg meletop kebaboommm


tangga nak masuk cafe dieee





































sekian sahaja update entry ni..harap sume terhibur,,eh??semoga dapat tlg korang2 carik tempat best utk lepak sampai lebam..=P



No comments:

Post a Comment