tIng tOng

tIng tOng

Wednesday, April 30, 2014

happy birthday ana basya

assalamu'alaikum

entry kali ni nak update pasal birthday yg dah lepas..hehe..

1st of all..thank u Allah untuk 25 tahun ni..up and down..tp syukur Alhamdulillah..segala puji bg Mu yg memberi peluang untuk bernafas dan diberkati selalu..

terima kasih family...semua ada kecuali my adik laki..ada hal yg tak dapat dielakkan..tp wish ada,,hadiah menyusul katanya..hahaha








bukan 1 kek..tapi 2 kek u olssss...thanksssssss family!!!! *nanges*



baru 25   =P 

abg epi yg amik gambo..so tade dalam gambo



2 budak kesayangansss sambut besday ittewww


keluarga abg epi..thankssss..dari perak hokeyh!muah3


muke nak nanges tp cool..eh?


senyum ala irfan..aigooo..


kesayangan hati =)

dapat hadiah jugakkk..wuuuuu..dari yg teristimewa..my ayah




tatau pun ni sebagai hadiah birthday..lama dah nak beli..masa pilih2 aritu..ayah tanya nak yg mana..so i choose this one..yg kemain lama giler nak beli..wuuu..knapa?sbb leh amik selfie nye gambar..i loikeee!hikssss..thanksssss ayah!

then i got thissss..jauh budak ni dtg..haha..dari melaka..hahaa..afi!thankssss..tp jujur cakap..belom habis bace lagiiii..dlm prosessss..thanksssss pakcik!!



then balik ke kemaman ptg tu dgn penuh rasa happy tp sebak..kesayangans sumer lum balek..sobsss..tp kuatkan diri...keje punya tanggungjawab..

sampai2 kemaman..masuk rumah..then,,,ada 1 bungkusan atas meja makan..


dari tulisan tau dari makcik fifah..hahaha,,,macih dr ifa!


nanges tau takkkk..cantik gilosss..gambar aku n ifa sepanjang friendship..

aku kenal ifa masa 1st day dia lapor diri kat ortho..kat ward..ingat agy..aku ngan dia la sama2 tagging..hoho..best gilos tagging ngan dak ni..masuk air..air melimpah ruah nak kuar dari otak..so geng ar..sampai Mo aku ingat aku ngan dia 1 university melihat keakraban gua dengan dia..haha

tak habes lagi sakit jantung aku dengan kemeriahan besday ni..sbb 20hb..dapat kek lagi..=)


malu ittew

masa ni kebetulan ada program makan2,solat jemaah sesama..pastu diorg ada wat kek skali,,,=)
thanks kome2..

then balik dari tu..kuar lagi..dapat lagi kek..hehe..

thanks banje kek n chicken chop =) 
thanksssssss sumer yg wish n mendoakan aku..thankssssssssssssssss..kak nisa yg nyanyi2 bg voice note,,kak wani..siap bg video..nangesss hokeyhhhh..

thanks thanks thankssssssssssss..=)

salam sayang..ana basya





No comments:

Post a Comment