tIng tOng

tIng tOng

Wednesday, February 20, 2013

random thought

hi semua!

baru je lepas tgk film korea more than blue...sad story...kalau korang lum tgk,tgk laa..takleh nak explain,nak citer acaner..='(..mata me masuk habuk tgk citer ni..

then lepas tgk citer ni, rasa cam nak menulis blog...so here we go..

it's just a random thought...

bersedia tak kalau tetiba Allah jemput saya ke tempatNya?

saya tanak tipu diri saya..saya belum buat banyak benda...

- saya belum jadi muslimah yang baik..i'm trying my best utk berubah sedikit demi sedikit
- saya belum maafkan orang yang saya sepatutnya maafkan
- saya belum minta maaf dekat orang yang sepatutnya saya minta maaf
- saya belum cakap yang saya sayang dengan mulut saya sendiri kat orang yang saya sayang..
- saya belum berubah
- saya masih ada tempat yang belum saya pergi
- saya belum rawat ibu bapa saya sendiri
- saya nak berkhidmat untuk orang yang memerlukan saya

banyak lagi yang saya belum buat..jadi saya doa,semoga umur saya masih panjang untuk buat apa yang saya belum buat..

there's always a reason why u keep on hiding ur own feeling..

take care everyone <3


No comments:

Post a Comment