tIng tOng

tIng tOng

Monday, December 31, 2012

happy new year! ^^v

assalamu'alaikum sumerrrrrrr...hallu hallu halllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kat luar bunyik berdentum2 bunga api and mercun2...fuh...rasa cam nak rayaaaaaaaa....haha..



so bila nak bertahun baru,biasanya penuh kat fb,twitter n sumer laman2 sosial dengan azam2 tahun baru..hikss...so al kisah nak amik feel gituuuu nak bertahun baru jugak,even blom abis exam paed,hade haku kesah??hahaha..moh ler check it out azam tahun baru yg baru di set kan ini..hihi

1) tamo keje awal2..nak rest dulu....even rasanya mesti cepat jugak keje sbb takleh duk diam..hee

semoga jadik dokter yg baik dan tabah
semoga Allah permudahkan jalan sy dan semua bakal2 dokter dan dokter untuk melalui HO ni..aameen
2) tempat pelancongan yg termasuk dalam list 2012,yg belum tercapai,moh ler kiter masukkan dalam list 2013,insyaAllah b4 keje..

moh cuti2 malaysia

- pulau perhentian
- universal studio
- sabah n sarawak
- legoland
- sekinchan
- penang
- melawat saudara2 di perak n melaka 
3)kalau ada jodoh awal,semoga saya menjadi wife yang baik...aameen
4)rasa terdetik nak pergi umrah..insyaAllah kalo ada rezeki masa kerja nnti

lambaian Kaabah..insyaAllah

5) carik member2 banyak2 lagi..hehe..


6)stiap bulan nak buat sesuatu yg akan sy ingat..so of course mende2 aneh binti ajaib..hehe




stakat ni dulu updatenya,,,nnti kalo ada azam yg lebih pelik,insyaAllah me takkan segan silu utk masukkan kat sini..hihi

jaga diri sumerrrrr,,

p/s : setiap hari mesti ada target baru^_6 ...so baru hidup tak bosan =)




No comments:

Post a Comment