tIng tOng

tIng tOng

Monday, December 31, 2012

happy new year! ^^v

assalamu'alaikum sumerrrrrrr...hallu hallu halllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kat luar bunyik berdentum2 bunga api and mercun2...fuh...rasa cam nak rayaaaaaaaa....haha..



so bila nak bertahun baru,biasanya penuh kat fb,twitter n sumer laman2 sosial dengan azam2 tahun baru..hikss...so al kisah nak amik feel gituuuu nak bertahun baru jugak,even blom abis exam paed,hade haku kesah??hahaha..moh ler check it out azam tahun baru yg baru di set kan ini..hihi

1) tamo keje awal2..nak rest dulu....even rasanya mesti cepat jugak keje sbb takleh duk diam..hee

semoga jadik dokter yg baik dan tabah
semoga Allah permudahkan jalan sy dan semua bakal2 dokter dan dokter untuk melalui HO ni..aameen
2) tempat pelancongan yg termasuk dalam list 2012,yg belum tercapai,moh ler kiter masukkan dalam list 2013,insyaAllah b4 keje..

moh cuti2 malaysia

- pulau perhentian
- universal studio
- sabah n sarawak
- legoland
- sekinchan
- penang
- melawat saudara2 di perak n melaka 
3)kalau ada jodoh awal,semoga saya menjadi wife yang baik...aameen
4)rasa terdetik nak pergi umrah..insyaAllah kalo ada rezeki masa kerja nnti

lambaian Kaabah..insyaAllah

5) carik member2 banyak2 lagi..hehe..


6)stiap bulan nak buat sesuatu yg akan sy ingat..so of course mende2 aneh binti ajaib..hehe




stakat ni dulu updatenya,,,nnti kalo ada azam yg lebih pelik,insyaAllah me takkan segan silu utk masukkan kat sini..hihi

jaga diri sumerrrrr,,

p/s : setiap hari mesti ada target baru^_6 ...so baru hidup tak bosan =)




sharing is caring

assalamu'alaikum wbt

i miss arwah abg so much..i miss his voice,his laugh,his smile,his face..............="(

i miss to wish him happy birthday...i miss him...i can't help myself, coz he's not here..i can't meet him..i can't talk to him..he's not here..

Ya Allah,jaga abang..ampuni dosa abang,permudahkanlah urusan abang kat sana...

i miss him..a lot..='(

masih segar di ingatan ketika ikut naik van jenazah dari setiu-rumah..ayah baca ayat2 suci sambil menahan sebak..namun air mata keluar jua...dan air mata mak tetap mengalir...dan me tetap kosong..rasa kosong,,terasa bagai mimpi ngeri..yg buat me nak bangun cepat2,biar ni berlalu dengan cepat..namun ternyata,ia realiti..bukan mimpi..='(

p/s : mati itu pasti..bila2 saja Allah akan cabut nyawa kita...semoga kita mati dalam Islam,dalam iman..ameen