tIng tOng

tIng tOng

Wednesday, July 11, 2012

edit da pic!

hye2 assalamu'alaikum wbt

ahad baru2 ni,  8 july 2012, tok pa or YB Dato' Mustapa Mohamed ada datang kat jakarta, dan ada majlis ramah mesra bersama student kat sini..al sebab me sangatlah mati kutu dan da tatau nak buat apa,me gagahkan dan gigihkan diri utk datang dengan kim2..hikssss >_<

namun entry kali ni bukan pasal YB ni,tapi pasal kisah me duk edit gambo2 yg diambil kat Malaysian Hall ni..okay,1 st nak cakap, lighting sangat tak best,dan menyebabkan al hasil kerja tangan mengambil pic nih membuat beta berduka cita..sobss..dan membuat me dengan gigih meng edit gambo2 yg ada untuk kelihatan lebih cantek..well sbnrnya me lebih suke dengan originality dari gambo,BUT,kali ni,al hasilnya tidak menggambarkan keadaan yg ada..hikssss..apa kamu merepek ni labuuuuuu..

moh ler saksikan..antara pic2 terpilih untuk me edit disebabkan sangatlah suram lagi bermuram durjaaaa

before

after

ni yg 1st pic me edit..pakai contrast n so on..even tak dapat la yg bebetol cam edit kat kedai kan..me mmg fail lah bab2 edit,sbb well u know,hobi amik gambo jee..edit2 ni maleh bebeno, maleh duk ngadap depan lappy..

moh to da next pics plzzzz


ehem!hehe


mat bunge!


photo shoot best neh 


tunggu sape tuh?haha


suke giler gambo nih


memang cun!

gfs cantek!

miss bunga cantik!


ihiiyy..khas utk korang!


ni la antara gambo2 yg diedit sampai kul 4 pagi tuh..haha..pastu kul 8 baru terkedek2 packing kan..hahaha..seb baik sempat settle sumernye..cam lipeh kudung!kikikiki..anyway, bila kita buat mende yg kita suka,tak terasa pun kan?puas sgt!!!


min2 yg sweet datang kasik me bunge!
oh yer!today birthday min..happy birthday my dear ^_^


gambo nak scandal je kan?hahaha..meet my junior @ my friend, bobo..he's a talented singer


cintakan bunga,bunga kan layu..jadi,cintailah Yang Maha Esa ^_^

bebas karya,ana basya

p/s : kome2 dalam gambar ni jangan saman eh,dah gunakan gambar2 ni taruk dalam blog neyh!kikikikiki

lots of love..anah ^_^



No comments:

Post a Comment