tIng tOng

tIng tOng

Sunday, June 03, 2012

happy birthday my lovely friend

happy birthday Ati


i kenal kamu first time kat umah mardani,,,skali tgk...eh??tamo la cakap kat sini..kang kamu marah,makin tua lak..hahahha..=p

kenal kamu,faham kamu,bertolak ansur,gaduh2,majuk2,,haha..sumer mende kita dah lewati kan??hampir 5 tahun dahh kita lalui sumer mende kan...macam2 mende dah,jalan sana jalan sini..pegi kelas,balik kelas,pegi hospital,macam2 lah...

kita masa muda2 dulu..hiksss..=p
 di mana kita slalu dak2 indo tertukar...i dipanggil ati,ati dipanggil ana...haih..hahahhaha

love u alwaysss

menggila kat toilet..1 album lak tu
kenangan ttermanis kat parasit...hahaha...1 albumm wooooo kat toilet sajeeee..hahahahhahahha..


seperti apa yg tergambar di foto,itulah sayang i kat kamuu
ati...sempena besday kamu,i nak wish kamu happy birthday...semoga slalu happy...semoga slalu tabah dengan ujian yg melanda..insyaAllah i kawan dan sayang kamu hari2 smalam,hari ini dan insyaAllah hari2 mendatang slagi i bernafas...

bila teringat kita akan berpisah,rasa sesak kat dada..sedih,,,takpe..insyaAllah,sebagaimana pertemuan kita indah kat sini,insyaAllah perpisahan takkan pernah memutuskan ikatan persahabatan kita,,


love u always...xoxo


2 comments:

  1. huhuhu....adehhh....sedih...time kasih banyak mak....nt i dtg ganu...always keep in touch ok!!..luv u always too :))))....-sumekenangantuxpernahlupehaha

    ReplyDelete