tIng tOng

tIng tOng

Saturday, June 02, 2012

citer tentang budak senget!

ehem3...assalamu'alaikum wbt...

tatau nak muler dari mana..me just terpanggil untuk menulis sbb terlampau tersangat merindukan seseorang :
ni dia boyfie saya!

ni dia budak senget tersangat senget!!haha,,but i love him so much...

dia membesar jadik sangat hensem...dan sangat awesome..cakap la apa saje...sy kenal dia better than others..sakit dia adalah sakit sy..try to make him sedih,n i will hate u even i don't know u...

me jarang nak cakap sayang kat dia..but me tahu,dia mesti tahu me sayang giler kat diaaa

to tell u the truth,masa kecik2 dulu,me tak suke giler dia nih..rasa cam perampas tetiba lahir,dia dapat attention sumer org..so rasa cam uweeeeeeeekkkkk..tamo layan kauuu..hahaha..pastu asyik nanges je..rasa nak sekeh je budak ni..asyik nanges nak kene lempang?hahaha..me mmg ganas..auwww...hahaha

muke dia time ada masalah..diam tapi serabut dalam otak

dia sangat senget..ikut aku ke??aku rasa semula jadi senget..sbb aku tak penah ajar dia wat mende2 ngeng2..tp aku ajar dia pakai baju warna best2..cam PINK!hahaha...deme ingat senang ke nak ajorr mende cenggini??haha..tp skang baju2 dia ske,aku ske,,sbb dah nampak aneh2..hahaha...kasut masa beli kat jakarta aritu pun aku ske yg aneh2,al hasil dia mengikut cakap kakak kesayangan dia,dan tang2 beli lahh..haip!hahhaa*geleng2 kepala mak*

5 tahun jauh kot kitorang..aku rasa dia membesar sgt cepat..jadik org keras kepala macam aku..tp keras kepala dia aku leh handle2 jugak..aku nyer keras kepala??hahaha,,,shhhhhhhh

aku jeles time dia ada gf..pastu dia beli hadiah utk gf dia.hahha..pastu aku slalu ngungkit kalo dia tak bg aku hadiah hari jadik..trok,tp adik aku,aku punya pasal laa..hahaha

@pantai bukit kluang..tmpt kami melepak

kitorang ni kalo pegi mane2...org tgk dia cam dah cam bf aku,,so diorg tak brani ar nak kaco2 aku..kih2...yela kan..dia lebih tinggi dari aku!haip!!!menci!hahahhaa...sampai ada kan satu time tuh,kitorang lepak sampai cam nak maghrib,tetiba ada pakcik tuh tgk kitorang cam hape kan..aku bgtau la dia,dia cakap,jom kita amik gambar duk rapat2 je..hahhaha..pastu masa puasa thn lps,aku g ngan dia n adik aku yg paling kecik,adik aku paling kecik cakap kitorang cam couple..apa lagi,kitorang jalan sambil bergandingan tgn,,,hamik kau..siap bersayang2..mmg la hangit je sape yg tgk..puasa okay..hahahhaa

sayang sampai bila2

doa me utk dia...

blajar rajin2...buatlah apa yg bleyh buat din bahagia..slagi tak langgar agama...anah slalu doakan din..tak terasa din da besar..i miss u..always...ada masalah,share ngan anah..i'll always be here for u my little brother..love u..^_^






No comments:

Post a Comment