tIng tOng

tIng tOng

Sunday, May 20, 2012

sEmUA TeNtAnG kiTa

tentang dia..=p
arini nak citer pasal member me yg best!haha...kenapa sangat random cenggini,me pun tatau..just tetiba rasa,me n dia banyak habeskan waktu bersama dengan aktiviti yg giler..hahaha..


masa muda2 dulu..share favourite color = red

nama member me...hakimah dharwisyah bt ramli..tp me panggil kim je..panjang bebeno nak panggil nama dia yg panjang..hehe..kitorang ni gilerr...haha..kalo kuar berdua,slalu sesat..hahahaha...tapi sesat pun takesah,sbb dengan kim,enjoy je perjalanan..=p


abaikan muke slenge n berminyak kami..hahaha..
 gambo atas ni kami baru balik dari sesuatu tempat,yaitu atrium..mencari barang..ni pegi mendadak sangat..haa..ni lagi satu kelebihan g ngan kim ni..kuar nak pegi beli sesuatu,tetiba datang idea nak beli apa mende kat mall,haaa...trus pegi..takyah duk pikir lelame..spontan org kate..haha


waktu ni kim2 sakit..ni muke kene paksa g klinik..hikss
 saje je letak gambo ni...bukan senang nak ada gambo dak nih g klinik..asyik me je pegi klinik n spital..dia lah jugak yg teman..hehe..well..time kasih kim2,slalu jaga aku..kih3..teringat masa lepas operate,kim2 wat bubur..sedap tau bubur tu,kim2 kate dia tak tambah apa2,just buat dengan kasih sayang,tu yg sedap..me pecaye kan je..rupa2nya,dia kenekan me..hua3..ces2..takpe2..kasik chance,sbb asyik me je kan yg kenekan dia..kih3..


kat airport..kim2 nak g melbourne dah masa tu,,wuu

i just love this pic..=)

food crazy..
 kami suke mencuba makanan2...berwisata kuliner..tapi me kalah ar dengan makcik neh..dia lagi hebat arh dalam mencuba makanan2 nih..haha..smalam kim baru balik dari jogja,dari awal dia duk citer,sumer pasal makanan...tu yg me bgtau dia,kalo kita g jalan2 kat satu tempat,pastu org tanye pasal tempat tu,me mesti duk citer pasal tempat2 kat situ,kim2 akan citer pasal makanan..haha..mmg saling melengkapi..haha..kalo ko laki,dah sesuai jadik husband aku..hahah..opppsss..=p


time kim2 sambut besday yg ke 22..=) lebiu lah makcik!haha

rasa cam terharu...kim2 datang masa me wisuda..T_T
 me yakin dengan "kawan ada time senang dan susah"..kim2 antara kawan yg me akan carik time me perlukan pertolongan...yes,she's the one..=)..thanks 4 being such a good friend!

sama tapi tak serupa..=p
 untuk kim2,aku doakan persahabatan kita selamanya...kalo aku kawin dulu,ko jangan nak bukak citer2 aku kat husband aku..hahaha..kalo tak,aku tak jemput ko datang majlis aku..kih3..

kim,thanks banyak sabar ngan aku

kim2,doakan aku kawen dulu..hahaha

kim2,thanks sbb jadik kawan yg baik..semoga terus2 jadik yg lebih baik..

kim2,maafkan aku untuk kesalahan2 aku yg lepas,skang dan akan datang.

kim2,aku doakan ko dapat jodoh yg baik,baik dari agama dan baik utk segala aspek...perempuan baik utk lelaki yg baik..

kim2,semoga hati ko selalu tabah..banyak nnti dugaan yg akan datang

kim2..aku sayang ko..mungkin tak terluah di mulut,tp semoga ko senantiasa tahu,aku syg ko sampai bila2..insyaAllah



2 comments:

  1. Alhamdulillah.. Allah telah kurniakan aku sahabat yang baik.. Sahabat yang Insyaallah akan berjuang bersama-sama denganku dunia dan akhirat :)

    ReplyDelete