tIng tOng

tIng tOng

Wednesday, May 09, 2012

it hurts me so bad~

yes,i shud never care..but then i admit i really care n i really mind!..


i don't know y,but then,maybe sebab me bukan org yg kalo nak cakap,cakap baik2,main cakap je,main gelak je,sampai tatau dah sakitkan hati org..so maybe ni pengajaran utk tu... 
but then people plz!




sebab tanak besar2 kan cerita,so,i let it go..sy pegang 1 prinsip,tanak org lukakan hati kita,jangan lukakan hati org..



sy lepaskan apa yg saya syg...dengan berharap,itu yg buat sy akan kuat...tak semua mende yg kita sayang,akan ada dengan kita slalu..terkadang terasa seperti seorang pengecut,sebab org lihat sy berlari dari masalah yg ada..namun cukuplah sy je tahu,sy dah bertahan untuk terlalu lama,namun sy sebagai manusia biasa,terkadang ada benda yg saya takleh nak hold on,so i let it go...kerana tersangat sayang,sy benar2 terluka dengan cara sesetengah pihak,mengecam tanpa berfikir dan mencari tahu..terima kasih kerana anda berjaya membuat saya pergi dari apa yg sy sayang..thanks!





be strong ana basya!

2 comments: