tIng tOng

tIng tOng

Sunday, May 13, 2012

bertunang?

assalamu'alaikum wbt

"ana basya bertunang?"

"akak,tak jemput pun bertunang!"

"anah,ko dah tunang eh?"

"weyyy,ko balik bertunang??aritu kata tak?"

"anah,congratz,nanti nak kawin,jemput tau"


hahahaha..ni laa antara kata2 dan pertanyaan yg me dapat...me pun tatau tetiba ramai giler yg tanye..sejak dari me balik buat sweet escape ke mesia...adeyyyaa...

maybe antaranya sbb status pasal "bertunang lama or sekejap" aritu,or maybe diorg tak sabar nak suruh me kawin eh?hahahhaa

friends!insyaAllah,kalo me nak tunang or kawin,me bgtau,insyaAllah..mende baik kan?

tapi untuk skang,belum lagi..stakat ni,calon pun tade lagi haha...nanti kalo dah nak tunang ke,kawin ke,insyaAllah me bgtau...

me buat entry ni bukan bajet artis yg buat sidang akhbar..kang ada plak timbul isu lain plak..bajet artis ke apa ke plak kang..just bila ramai sgt tetiba tanye,n ada yg terasa sebab tak jemput,tu yg buat me terpanggil untuk tulis kat sini..me tanak ada member2 lame,or member2 yg dah lama tak contact tetiba dengar khabar angin,n tak tanye me sendiri,terasa hati..



k laa..penat sangat dah ni..baru balik wedding member indonesia..=)..congratz winda n husband..



wedding member indonesia...amik berkat..=p



4 comments:

  1. Mudah-mudahan dipertemukan jodoh nya.

    ReplyDelete
  2. erk???hehe...time kasih..=)..jodoh dah ditetapkan,tunggu waktunya je kan..=)

    ReplyDelete
  3. pinjam ayat upin dan ipin (betul-betul)

    ReplyDelete