tIng tOng

tIng tOng

Thursday, January 19, 2012

post oncall ER department Internal medicine

hye2 sumer..me baru balik dari kampus setelah semalam ber oncall riaaaa..penat takleh dinafikan..tp me puas hati.......^_^ banyak sgt pengalaman..seriously..melihat keluarga patient tak tidur dan tak mengeluh pun jaga family diorg,so utk me mengeluh,patut tak??tak kann..then dengan security guard yg jaga kat emergency room tu,baik sangat..tadi pagi otw g ER lagi,dia nampak me,then dengan penuh semangat cakap "selamat pagi dokter!" fuhh..seb baik tak terkeluar ginjal..=p..semangat woooo lepas tu,,=)

jaga malam tadi,dokter baik2..so,even letih menolong,but u got something la..dari duk tak wat paper kann..tp makcik jaga lab tu laa wat teman geram bebeno..haih..dah la..buang yg keruh amik yg jernih...oh yer..masa jumpe dokter utk EBCR @ research..cam kelakar ar..best2..so,jgn lupe ucap ALHAMDULILLAH..=)

k la..actually byk nak citer..tp..tp..tp..nak kene g tdo,,,sbb 1 jam agi,nak kuar g tgk wayang..sempat plak kau nak tgk movie?of course la sempat!hahaha,,sy budak medic,bukan budak nerd..=p

salam sayang..ana basya..take carea

No comments:

Post a Comment