tIng tOng

tIng tOng

Sunday, January 29, 2012

hospital tangerang punyer cerita..=)

hi hi hi..assalamu'alaikum sumer..slamat berpagi ria ahad..hua3..

actually manyak keje sgt.tp rasa cam hold dulu sumer keje.ber blogging n ber facebooking je dulu hahaha..sekeh kepala sendiri!huahuahauhaua..oh yer..ni entry,tangerang punyer citerr..so,jangan nak melalut kelaut..

sesape yg slalu bukak fb,mesti duk serabut dah tgk me nyer status.."malas nak g tangerang la,oncall ER la..miss tangerang already la" n etc..mesti buhsan nak mati..sowy,,,tp kali ni nak citer tangerang actually sgt best!

korang penah nak kene sue ngan family patient?me leh cakap yg family ni sgt tak terhutang budi..we all jaga her bapak,but then sesuka hati nak sue org?huahuahau..aneh bt pelik bt ajaib manusia2 zaman skang...tp malas nak citer sbb apa..tp me n the doctor dah explain bebanyak kali ttg condition bapak dia..but then,tatau kenapa laa dia leh berperangai cenggitu...insaflah wahai makcik..=)

n then..kisah dak lelaki yg umo 22 thn,tp perangai cam budak2..hahaha..nk kene inject,meraung kalah bebudak kat sebelah dia..jgn manja sgt buleh?aigoooo

n banyak lagi la pasal kerenah2 manusia ni..bila duk sensorang,teringat diorg,rasa cam best je..hehe..=)..

n one of the doctor there, dr martin,he's so nice..so adorable i told u,,,n so funny..wanna be a good doctor just like him..=) amin.,

me also windu nak bergusip ngan may tan,kak linda,kak jad,n padma..haha..shhhhhh...

okeyh..tu je laa sesingkat2 dapat tulis..

me ada nak share 1 mende kat sini..tp,nak kene mai kerajinan utk menulis dulu..kalo tak,mende best jadik tak best..

k la sumer..start besok sampai jumaat,me kat hospital cipto mangunkusumo,jakarta pusat..ni kat kampus..so,mesti busy nak mati..plz plz plz be good to me...wuuuuuuuuuuuu..

take care..i love u..=)

No comments:

Post a Comment