tIng tOng

tIng tOng

Thursday, December 15, 2011

she's the best thing that's ever been mine

assalamu'alaikum wbt

hye sumer..post kali ni me nak citer pasal seseorang yg slalu mengakhiri call dengan i love u.. hehe..siapa? siapa?siapa?my mom!mak sy!!!!hehehe..sweet kan?=)

mak, rindu sangat..jauh sangat mak ngan anah skang..tp dekat sangat dekat hati anak mak sorang ni..anah kat jakarta..mak kat besut..wuuu..T_T...kalo jakarta-besut cam besut-pasir puteh,nak je anah pegi skang.. skang..skang!!!wuuuuu...

anah tatau..tp anah rasa...i just can't live without u..mak lah sumber kekuatan anah..dari dulu sampai skang..masa anah rapuh,masa anah jatuh,masa anah nangis,masa anah sakit,u're the one who never fails to call me,to support me,to still believe in me...mak lah orgnya..masa anah sakit,mak call anah,nangis2,suruh makan ubat..mak tahu anah liat sesangat makan ubat..liat sesangat..sampai kekadang buat mak susah hati..sampai anah masih ingat,masa anah terlalu down n tade selera nak makan, mak cakap "makan lah demi mak"...maafkan anah sebab buat mak nangis..i love u i love u i love u...

^_^
anah ingat lagi masa anah masuk hospital bulan 4 2011,mak sampai datang sini..mak tinggalkan keje,tinggalkan 2 anak mak yg ngokngek tu,n ayah buat sementara nak tgk anah..mak nangis masa jumpe anah...mak kate mak rindu..mak peluk anah..n itu sangat comfort..=)..i love u i love u i love u..

bila anah down sesangat pasal study,mak call,then anah duk membebel..mak dengar je..anak mak yg sorang ni kalo membebel mana boleh 5 - 10 menit,paling koman 30 menit..mak tadah je telinga..duk nak marah dokter tu la,cerita pasal ni la,tu laa,,mak dengar je..bila kata susah sangat,mak kata sabar..sabar...

bila anah balik mesia,mak tanye,anah nak makan apa?nak beli apa?buat apa je arini?gi mana je arini?huhu..bila cakap nak makan nasik minyak..mak cakap "beres!"..nak makan nasik lemak..mak cakap "beres!"..sumer beres..tade yg tak beres..sumer beres...i love u i love u i love u

mak tau anah tak mampu nak luahkan dengan kata2 apa yg anah rasa..even yg paling terok..terkadang mak hanya mampu lihat air mata kluar...tanpa ada kata2..tu menunjukkan anah jatuh di kedudukan paling terbawah..dan tu hanya mak dan ayah yg mampu tahu..bila org lain masih tertutup dengan senyuman yg sungguh fake,tp berkata,tabahnye dia...tapi mak dan ayah akan cakap..anah,luahkanlah kat mak n ayah..menangislah sepuasnya...even u know i just can't do that..i love u i love u i love u

love u mom..^_^
air mata yg kluar kat mata mak ibarat hirisan di kulit anah.mungkin anah tak mampu hilangkan sakit,tapi semoga anah mampu buat mak lihat anah n cakap "she's my daughter, n i'm very proud of her"..coz i'm proud of u too..n i love u sooo muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...thanks 4 being a good mother..ever..=)

thanks ada di saat anah jatuh,sorry sbb sangat jauh ngan mak..10 bulan je lagi mak..n i'll go home..plz sihat2 selalu...Ya Allah..jaga dia untuk aku..love u..anah~

No comments:

Post a Comment