tIng tOng

tIng tOng

Monday, December 12, 2011

pertemuan

assalamu'alaikum...

hye all..tadi me pegi umah kat mardani with kim2 untuk jumpe kak ikha..kak ikha ni my senior dulu..dah hampir 4 tahun tak jumpe..tapi tu laa bestnye,bile jumpe,trus masuk kepala...satu geng kepala rockers gitu ar..hahaha..terlebih pulak..haha..anyway,jumpe jap tadi..n update yg mana sempat..kak ikha blanje makan pecel n chocolate jugak..dapat jumpe kejap je,memandangkan rumah dah lain skang..so,memalam ni anak dara tak baik balik malam..hikss..=p..tp sangat bermakna pertemuan tadi,,thank u kak ikha..semoga dapat jumpe lagi..

kak ikha yg me kenal sangat baik..sangat care..mula2 me jumpe dia,muke dia cam garang..so takut sangat..tak berani pun tegur..just sempat salam,then tade dah cakap2..tapi nak dijadikan cerita,masa datang tu,biasa laaa..sakit..then,kak ikha la yg buat history taking,tanye2 sakit camne n so on..terkadang kita jumpe org yg baik2 ni kejap je..maybe nak kita lebih banyak dan pandai menghargai...=)

to kak ikha : anah doakan akak jumpe the one yg care n baik untuk akak,yg mampu membimbing akak ke jalan yg lurus dan akak bahagia dengannya,n also semoga tabah utk keje2 kat hsopital n of course jadik doctor yg baik always...gonna miss u..keep in touch...=)

pertemuan dan perpisahan..tu semua terjadi dalam kehidupan sehari2..sama ada kita mampu menilai dan menghargai atau tidak..hargai mereka yg sanggup ada di saat kita rapuh dan masih mampu tersenyum walau hanya dari jauh melihat kebahagiaan yg tidak dikongsi bersama mereka...kerana perginya org2 sebegini,tak pernah menoleh lagi..=)


No comments:

Post a Comment