tIng tOng

tIng tOng

Sunday, December 18, 2011

happy sunday ^_^

assalamu'alaikum....

me sangat happy hari ni...pagi2 kim masuk bilik cakap auntie marina n family ada kat kampus kitorang sbb kina ada test kat situ..so,kitorang cepat2 bersiap,then pegi kampus..

sampai kat kampus dengan berkeyakinan sungguh tinggi yg kitorang tau tmpt kina nak test,tetiba sesat kat kampus sendiri..perasaan??haha..maluuuuu...kelakar pun ade..haha

then lepas jumpe diorg,kitorang decide pegi kota tua...haaa..kat bawah ni gambaq2 kitorang duk jalan2 kat sini..zaaaaaaasssssssssss~~

old city @ kota tua

nampak basikal2 tuh?haaa..nanti abis exam,nak g lagi skali,nak sewa..=) rp30k (rm12) @ basikal utk 2 jam n tour 5 tmpt..murah kan?

ni kitorang masuk muzium wayang kulit..rp2000 @80sen

makan es potong..rp2000@80 sen..


namanye tak tahu..tp bentuk meriah habes..1st time jumpe tepi jalan camni..

abes duk melilau2,kitorang balik ke kampus..sampai kat kampus jam 2,n tgk kina dah ada menunggu kat situ..suppose dia abes jam 3...ni diorg kina n parent dia masa lepas abis test..

jeles...i miss my mom n dad..

lepas amik kina,kitorang pegi makan kat atrium (mall) @warung tekko..kitorang makan iga penyet n garang asem...sempat amik gambo iga penyet n iga goreng je..garang asem,tak sempat..tp kalo korang tgk kat gambar yg ramai2 tu,ada cam dalam periuk kecik comey tu..haaa..tu laa dia..dia macam in between sup n tom yam..sape2 yg suker cam sup n tom yam,WAJIB try..sbb sgt sedap..=)

iga goreng

iga penyet..sambal dia sangatlah terbaik!

us..thank u korang..=)
haaa..sampai sini je laa nak share2...nanti sesape nak pegi kota tua,contact me okeyh!bukan nak tunjuk jalan,tp nak ikut skali..hahaha..semangat sumer...semoga me dapat balik semangat me...yg tgh hilang skang..semangat!

No comments:

Post a Comment