tIng tOng

tIng tOng

Monday, November 07, 2011

update pantas kilat..=p

assalamu'alaikum (w.b.t)..hye sumer..lama tak update..berhabuk sudah...fuh..fuh...fuhhhhhhhhhhhh..hehe..hope korang sumer sehat walafiat k..me tgh tak sehat sket..dah seminggu ni cam tak berapa nak sehat,so,hari ni me decide nak g clinic amik obat..so tadi,pegi dengan qutrun, n i got antibiotics,obat batuk n also ubat selesema..dah settle g clinic..so,kene makan antibiotic sampai abis!ingat,sampai abis!heee

okeyh..sebab dah lama tak update sbb busy..hee..yer,betol tak tipu,mmg busy...31/10/11 minggu lepas,me start modul ob-gyn..minggu lepas sgt la busy..sbb 3 hari tu kene hafal checklist utk ujian osce hari khamis..so,isnin sampai rabu mmg tunggang langgang hidup..rabu malam duk berjaga malam ngan zaza..kitorang duk tertidur,bangun,hafal2,makan2..mmg malam tu mmg superb la...then khamis ujian..Alhamdulillah,both of us lulus..=)...then,jumaat,me zaza n kim2 pegi tgk citer perfect house..mmg kelakar,sbb actually kitorang ingatkan citer ni adalah thriller citer english,sekali masuk citer indonesia..aigooo..tp seriously not bad citer tu..=)..then malam tu,g klv..makan n makan..=p

sabtu,kitorang pegi celebrate kak hana n kak nisa..diorg dah habes dah blajar kat sini..congrats to both of u..gonna miss u..=(..then ahad kitorang g celebrate aidil adha di kedutaan malaysia...mmg kojenye makannnn makaaannnnn makaaaannn..hehee...superb sangat smalam..really2 enjoy the event..=)..Alhamdulillah

akhir kata,sampai sini je dulu update kali  ni..to my body,its okay to get sick..at least i know my limits..n masa ni la kita tahu yg ada yg lebih berkuasa dari kita..sakit n rasa2 yg lain sumer dari Allah..semoga sakit kali  ni buat me lebih dekat dan trus dekat dengan  Yang Maha Esa...

Ya Allah,semoga hati ini kuat menerima segala dugaanMu..permudahkanlah urusan menimba pengetahuanMu yg luas ini..semoga hati ini makin cinta dengan apa yg aku buat..dan semoga aku tidak pernah lalai dengan urusan duniawi sehingga melupakanMu..amin..sesungguhnya hati ini merindui kedua org tua ku yang tercinta,damaikanlah hatiku,jaga mereka utkku Ya Allah..permudahkanlah urusan mereka dan kuatkanlah mereka menerima segala dugaanMu..amin..=)

sekian sahaja..take care sumer..Alhamdulillah..assalamu'alaikum

No comments:

Post a Comment