tIng tOng

tIng tOng

Tuesday, November 08, 2011

demam rindu?

assalamu'alaikum sumer..skang jam 5 WIB..duk golek2 atas katil tadi,nak tdo,so that malam kang ada energy sket nak study n prepare my slide presentation for tomorrow..tp apakan daya,,mate mengada2 plak skang..tanak tdo...

tetiba amik hp,ada sms..sms dari ayahanda!huuu..ayah baru balas sms..rasa sedih sgt baca..ayah kata raya aidiladha tak best sgt sbb kakak balik kejap je..n then me pun tade kat sana..lagi lah tak best...huhu...rasa skang jugak nak terbang balik mesia..=(..i miss u ayah..i miss u mom..need hugs...=(..i'm not feeling very well now..i need them so much..please be here by my side pleaseeee..=(..biasanya apa yg dirasa kat hati ni,akan berlalu,bila mom hugs me,n bile ayah borak2 dgn me..=(..

rasanya ni je utk kali ni..tonite,i'll call my mom..semoga dengan dengar sore pun,leh lepas segala yg terbeban di hati ni..i love u mom,i love u ayah..ya Allah,jaga mereka utk aku..take care sume

p/s : u won't see me cry..even if the world is falling down~

No comments:

Post a Comment