tIng tOng

tIng tOng

Friday, November 25, 2011

be strong gurl *just ignore this entry*

 knapa perlu kuat??sbb ujian kali ni tak terlalu berat...ada ujian yg lebih berat dari ni...so be strong!

not well..=(
2 hari ni..me rasa ujian terberat dalam modul obgyne  ni...smalam,tak pegi kelas,coz tetiba pagi tu pening sgt..mual...sakit tekak..pegi thamrin dengan kak hana..BP turun 100/60..nadi lemah..balik tido jee sampai malam..sampai pagi..pagi bangun buat slide utk presentation hari ni..i think i did it well n well prepared (dlm pening2 pagi)..then pagi g kelas..rasa lain mcm..ronde,me rasa sesak..rasa pening..n me larik pi toilet muntah..feel so guilty kat surya (member indo),sbb terpaksa susahkan dia present sensorang,me terpaksa balik..me risau me pengsan,tak pasal2 kene admit ward..


so,b4 this me tak rasa stress,now me rasa aku stress..mini cex (test) me tak buat lagi..me rasa banyak tertinggal..tadi masa kuar makan,qutrun marah me.dia kata nape me tak bgtau me pegi hosp smalam..actually dah bgtau smalam masa dia mai bilik me..maybe dia tak dengar masa me bgtau,sbb me mmg bab2 cenggini,me bgtau sekilas cenggitu je..n td me terasa...*nanges sorang2 dlm bilik*..sebab apa?sebab tgh sensitif...


mak baru call tadi..n now nanges lagi...thanks mom..biler dengan mom,rasa lepas sumer..kalau lah jakarta-terengganu just macam jakarta-airport soekarno hatta,skang jugak balik,,din (my adik) kem salam..me cakap kat mak,abis spm,plz hantar adik kat sini,,,jaga me kat sini please..=(..at least ada family me kat sini..=(...

sometimes,sebab da slalu sgt sakit,so people dah cam terbiasa dah..ana basya sakit tu biasa...terasa bila yg dekat didn't trust you..sedangkan i need them..but then,of course i still got my family,n of course my mom,yg tak berhenti2 call me,tanye ok ke tak,ok ke tak..how i wish u were here..n even my dad yg tak putus2 doa..n of course my best fren afi..yg dari 2 hari yg lalu me duk mengadu..tapi tak penat2 dia layan me..n of course kim2 yg jadik mangsa me duk bebel pjg2 biler pening da okey sket..n qutrun yg da super garang bile aku sakit..kak hana yg sangat care..hmm..tiba2 rindu amirah...=(..

dugaan Allah selalu datang..sama ada kita nak terima dengan positif atau tak..dan me sangat bersyukur sbb slalu ada org yg ingatkan me,sakit tu dugaan..especially my mom...anah just tatau,camne hidup anah tanpa mak..how i wish you were here..suara penghibur hati,tangan penyembuh sanubari...love u mom..

nak solat isyak,n tdo..semoga bangun esok dah okey..amin..plz ignore entry kali ni..*emosi sangat tak stabil*

No comments:

Post a Comment