tIng tOng

tIng tOng

Thursday, September 29, 2011

wanna go home...sob3

assalamu'alaikum..hye sumer!cewah!bajet org bace la kan?haha..*pewot berbunyik pulak tetiba kannn..aish*

now me tgh happy..*feel blessed*coz dari mlm td,me rasa down sgt2..rase nak balik umah membuak2..but since rase cam burden my parent,so hajat ni terpaksa dikuburkan..but then,malam td,sedeyh balik..maybe sbb terpicu dari my senior kak wani yg baru je blk pagi td..so,i duk pk2..then mesej my kakak..cakap nak balek..n biasanya my kakak ni dia akan balas cam "haa balek la.." takpun "asyik balik je" me dah terbiasa,coz mmg care dia cenggitu..sbb tu mmg dah tak terasa dah pun..maybe org tak kenal dia cam akan terasa la kan..*yg over sensitip*kih3..but then pagi tadi kakak balas "bagus2..balik la.." rasa mcm wow!nak terbang skang jugak kan...kakak siap offer nak beli gune kad kedit dia lagi..*sungguh terharu* rasa nak hug kuat2 tamo lepas! really feel that coz mmg nak balek sangat!=(

me pun msg mak..huhu..kesian mak n ayah...banyak abis duit tahun ni utk me!sob3..sedeyh2..n macam biasa,mak akan jawab "balik la"..mom never failed to make me smile n rase touching2 nak nanges!huuu..i love u mom!!!my adik,din smalam pun cenggitu..cakap nak balik! then dia jawab "doh biler nak balik nyer"..huu..rasa cam simple je kan..tp my adik ni,bukannya jenis touching2 ayat2 lentok cam me kan..so cam "auwww" sangat terharu!i love u korang!bulan ni ayah bayarkan sewa bilik yg mahey nak mati ni..tp puas hati la bilik ni...i love  u ayah!me rasa nak hugs mereka!

okey,now me rase cam nak share link..link ni tade kaitan pun dengan my post kali ni..but then,utk mereka2 yg tgh down..me nanges kot tgk video ni..so u all kalo tgh bersedih,silelah...tetap berusaha dan semangat,dan kalo dah down ,tetap berusaha dalam keadaan down !

video

No comments:

Post a Comment