tIng tOng

tIng tOng

Friday, September 30, 2011

kecoh raye KUJ punyer cerita

wassssuuuuppppp!!
tadi terbukak folder gambar2 kecoh raye KUJ!then tetiba terasa nak meng"update" walaupun tak berape nak update la kan sbb nyer kecoh raye ni dah 2 mggu lebih berlalu...=)
..mari meghapdate dengan gambar...ngeh3
moh ler kiter pegi makan




 ni masa mula2 sampai kat event KUJ ni..perot me dah berbunyik2,,,makanan yg dihidangkan adalah nasi beriani ayam masak merah,kuah kacang,kuih muih n mcm2 laaa...tp me sangat suke nasik beriani..*tetiba perut berbunyik ikut tarian dangdut...aiseyh*

k.a.m.i *kak nisa tade sob3*
 ni pulak gambar kitorang yg baru nak makan..btw,kak nisa tak ikut event ni coz dia kene pg tangerang..huhu..sedeyh2..kalo ada,mesti lagi havoc la kan..

memang duk berkecoh raye
ni mereka2 yg sedang berkecoh raye..yela kan..dah lama tak jumpe,banyak sangat nak update itu dan ini..suke sangat suasana ni...coz mende2 cenggini la nnti kiter rindu.pastu tgk gambar..sambil senyum2 sorang..ecececeh..

ayumi comey!
 okey,first sorry sangat sbb dah cuba rotate gambar ni,,tapi tatau kenape tak dapat!grrrr..ayumi ni anak kepada Encik Ludinata,pegawai di embassy mesia di indonesia..sangat comey tau budak ni..geram..tp dia tamo dengan me..bukan dengan me je..mmg tamo dengan org lain jugak..susah bebeno..hehe..tp kalo ngan mom dia,aduhai,,comey sungggguhh!me kipas susah mati ayumi okeyh!sbb nye,even dia tamo dengan me,tapi me tetap duk snap2 gambar dia..bile balik je,banyak giler kot gambar ayumi!hahaha..me trus buat 1 album utk ayumi..hehe
okey me sgt malu..wuuu
 okeyh!ni plak,tetiba host nakal 2 org ni,si bobo n asri ni,tetiba panggil me pegi depan..adeyyy..terkejut nak mati okey...yela,me akui masa diorg duk host kat depan,me sangat bising kat belakang...tp bukan bising yg out dari apa yg mereka hostkan,tp u know la kan..macam tetiba biler apa je,me jerit wwwwoooooooo!hahaha..okey,then me pegi depan lepas mimi cakap, "haa pegi la..meh aku amikkan gambar kau"..me pun pegi laaa..deme duk tanye pasey cuti puasa n ghaye aritu cemane..teman pun duk bercerite lerr...actually sangat neves...hehe..sbnrnye,me sangat neves kalo kene bercakap didepan sumer org..darah gemuruh gitu org kate..
my kesayangan kat moestopo!*hugs*
mereka2 ini adalah kesayangan saya yg ada di moestopo...mereka ni sangat2 sweet..masing2 ada karakter n perwatakan yg berbeza,tapi satu gabungan yg cukup meriah dan sempurna!tp mereka2 ni sudah berpunye okeyh!so..takleh tanye lebih2 pasal diorg!hihi..2 kat depan adalah yana n syazu,n belakang tu t-rah,mas, n mimi...^_^..me heart them!
ehem3
al-kisah..haha..adakah cuma mau gambar berkata2??haha..actually ni macam skandal la koooottt..hihi..qutrun ni sangat terpaut dengan perwatakan si fahmi ni yg pandai masak,baik,rajin,pandai...so,ni kira cam kriteria2 utk menawan hati qutrun la lebeyh kurang..tapi fahmi jangan takut lak dengan qutrun ni..she's very nice,spontaneous,terus terang..dia just terus terang dengan apa yg dia lihat..^_^ p/s : qutrun,aku tgh promote ko ni...=p''
bergambar ala2 family pulak kaaaaaannn
ni bergambar dengan presiden KUJ..kenang2an..=)
family KUJ
sebelum dapat gambo cenggini,banyak sebenarnya yg terjadi..yg takleh lupe qutrun yg tetiba gelak sakan tatkala yg lain tgh ready utk ucapan hari raye..aigo...hahaha..tp respect diorg ni,sbb bekerja as a team..thanks dah jemput kitorang makan2 n bergelak ketawa..next year buat lagi okeyh! *me rindu keluarga PKPMI*
tersesat pegi umah pn yahurin..hiks
lepas habes event KUJ,pegi rumah pn yahurin..best2..actually me pegi sini sbb nak kasik gambar2 shari sblm event ni,yg mana event open house kat rumah puan yahurin  ni...she's so nice,sangat keibuan,sangat friendly,n me heart her sangat!sangat tabah..semoga pn yahurin tetap ceria dan tabah menghadapi liku2 hidup..amin


wokeyh!!itu sahaja la cerita2 yg me nak update...dah lenguh menaip..hiks..salam sayang dari me,ana basya..take care..me heart u!

No comments:

Post a Comment